СОСТОЈБА НА СВЕСТА

Продукција: Народен театар - Битола

Автор: Ирвин ВЕЛШ

Режија: Софија РИСТЕВСКА

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 03.06.2007

Костимографија и стајлинг: Благој МИЦЕВСКИ
Видео дизајн: Филип ЈОВАНОВСКИ
Дизајн на светло: Димче СПАСЕВСКИ
Аудио дизајн: Христо БОЈАЏИЕВ
Избор на музика: Иван ЈЕРЧИЌ, Илија ТИРИЦОВСКИ
Сценски дизајн: Софија РИСТЕВСКА


Играат:
Мартин: Иван ЈЕРЧИЌ
Џон: Мартин МИРЧЕВСКИ
Тина: Викторија СТЕПАНОВСКА
Мики: Маја АНДОНОВСКА


Изработка на видео:
Организатор на снимање: Васко МАВРОВСКИ
Директор на фотографија: Кристијан ВЕЛКОВСКИ
Режисер на монтажа: Сашо ВАЈДЕВСКИ

Инспициент: Мирослав ЛАЗАРЕВСКИ
Суфлер: Радојка ДИМЕСКА