СОСЕДИТЕ

Продукција: Албански театар - Скопје

Автор: Хенри АДАМС

Режија: Срѓан ЈАНИЌИЈЕВИЌ

Претставата се одигра на сцената на Народен театар - Битола на 08.06.2005

Сценографија: Илина АНГЕЛОВСКА
Костимографија: Никола ЕФТИМОВ


Играат:
Џевдет ЈАШАРИ
Адем КАРАГА
Ајета РЕЏЕПИ
Хисмет РАМАДАНИ