СОН НА ЛЕТНАТА НОЌ

Продукција: Народен театар, Битола

Автор: Вилијам Шекспир

Режија: Слободан Унковски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА КОСТИМОГРАФИЈА на Елена Дончева.