СОН НА ЛЕТНАТА НОЌ

Продукција: Народен театар „Антон Панов“ Струмица

Автор: Вилијам Шекспир

Режија: Владлен Александров

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА МЛАД АКТЕР „ТРАЈКО ЧОРЕВСКИ“ на Кристина Атанасова за улогата Хермија,
  2. НАГРАДА ЗА МЛАД АКТЕР „ТРАЈКО ЧОРЕВСКИ“ на Филарета Атанасова за улогата Елена,
  3. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Васил Зафирчев за улогата Деметриус.