СОМНИТЕЛНО ЛИЦЕ

Продукција: Народен театар, Куманово

Автор: Бранислав Нушиќ

Режија: Петре Прличко

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Петре Прличко за улогата Капетанот Јеротие Пантиќ.