СОЛУНСКИ ПАТРДИИ

Продукција: Народен театар „Војдан Чернодрински“, Прилеп

Автор: Миле Попоски

Режија: Коле Ангеловски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Благоја Спиркоски-Џумерко за улогата Пејо.