СОЈКА

Продукција: Народен театар, Куманово

Автор: Милан Кундера

Режија: Владимир Милчин

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Илија Струмениковски.