СОБЛАЗНА ВО ШЕНТФЛОРИЈАНСКАТА ДОЛИНА

Продукција: Народен театар „Антон Панов“, Струмица

Автор: Иван Цанкар

Режија: Душко Наумовски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Александар Думов,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Зора Георгиева,
  3. НАГРАДА ЗА РЕЖИЈА на Душко Наумовски,
  4. НАГРАДА ЗА УМЕТНИЧКО ОСТВАРУВАЊЕ НА ПРЕТСТАВА ВО ЦЕЛИНА.