СОБИРЕН ЦЕНТАР

Продукција: Драмски театар, Скопје

Автор: Душан Ковачевиќ

Режија: Коле Ангеловски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА ЕПИЗОДНА УЛОГА „ДИМЧЕ ТРАЈКОВСКИ“ на Снежана Михајловиќ за улогата Лепосава,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Ванчо Петрушевски за улогата Покојниот Јанко Савски.