СО ВКУС НА ОВОШЕН СЛАДОЛЕД

Продукција: Драмско-куклен театар „Константин Величков“ - Пазарџик Р. Бугарија

Автор: Т. КАЦАРОВ

Режија: Владлен АЛЕКСАНДРОВ

Претставата се одигра на сцената на Камерна сала "Сцена 105" - НУЦК "Марко Цепенков на 09.06.2010