СО ТУПАНИЦА НА НОЖОТ

Продукција: НУ Тетовски театар – Тетово

Автор: Аугусто БОАЛ

Режија: Сулејман РУШИТИ

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 02.06.2012

асистент на режија: Дритеро АМЕ
сценографија: Арѓент КАРАИ
костумографија: Валентина ПАЈАЗИТИ


Играат:
Бурхан АМИТИ
Мерита ЧОЧОЛИ-САЛИ
Зарије ЈОНУЗИ
Елмир СЕЈФУЛАИ
Наиме АЗИ
Дритеро АМЕ