СМРТТА НА ТРГОВСКИОТ ПАТНИК

Продукција: Народен театар „Војдан Чернодрински“, Прилеп

Автор: Артур Милер

Режија: Ацо Алексов

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА СЦЕНОГРАФИЈА на Чедо Христов,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Кирил Жежоски за улогата Вили Ломен.