СМРТТА НА ТАРЕЛКИН

Продукција: Народен театар „Антон Панов“, Струмица

Автор: Александар Василевич Сухово Кобилин

Режија: Бранко Ставрев

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Кирил Здравевски,
  2. НАГРАДА ЗА УМЕТНИЧКО ОСТВАРУВАЊЕ НА ПРЕТСТАВА ВО ЦЕЛИНА.