СМЕА НИЗ СОКАЦИТЕ

Продукција: Народен театар, Струмица

Автор: Кочо Урдин

Режија: Бранко Ставрев

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА КОСТИМОГРАФИЈА на Блажо Киров,
  2. НАГРАДА ЗА СЦЕНОГРАФИЈА на Чедо Христов,
  3. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Александар Думов,
  4. НАГРАДА ЗА РЕЖИЈА на Бранко Ставрев,
  5. НАГРАДА ЗА УМЕТНИЧКО ОСТВАРУВАЊЕ НА ПРЕТСТАВА ВО ЦЕЛИНА.