СЛУГИ

Продукција: Театар на народностите — Турска драма, Скопје

Автор: Јусуф Идризи

Режија: Абделазис Буганми

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА МУЗИКА на Димитар Масевски,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Љутви Сејфула за улогата Фарфур.