СЛУЧАЈОТ ВО ВИШИ

Продукција: Македонски народен театар, Скопје

Автор: Артур Милер

Режија: Димитар Ќостаров

(вон конкуренција, во чест на наградените)


(претстава по покана за свеченото затворање)