СКОК ПРЕКУ КОЖА

Продукција: Народен театар „Војдан Чернодрински“ Прилеп

Автор: Томе Арсовски

Режија: Бранко Гапо

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА ТЕКСТ НА СОВРЕМЕНА ДОМАШНА ДРАМА на Томе Арсовски,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Трајче Иваноски за улогата Горчин.