СИТЕ МОИ СИНОВИ

Продукција: Народен театар, Куманово

Автор: Артур Милер

Режија: Ацо Алексов

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА СЦЕНОГРАФИЈА на Менде Ивановски,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Шенка Колозова за улогата Ен Дивер,
  3. НАГРАДА ЗА РЕЖИЈА на Ацо Алексов,
  4. НАГРАДА ЗА УМЕТНИЧКО ОСТВАРУВАЊЕ НА ПРЕТСТАВА ВО ЦЕЛИНА.