СИНИОТ ПОРТОКАЛ

Продукција: НУЦК „Ј.Х.К. Џинот“ - Театар Велес

Автор: Џо ПЕНХОЛ

Режија: Александар ИВАНОВСКИ

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 11.06.2017

Сценографија: Филип КОРУНОВСКИ
Костимографија: Александар ИВАНОВСКИ
Автор на музика: Сашко КОСТОВ


Играат:
Ерџан: Фаик МЕФАИЛОСКИ
Д-р. Костадин:Жарко СПАСОВСКИ
Д-р. Роберт :Самоил СТОЈАНОВСКИ


Инспициент: Славиша ЃЕОРГИЕВ
Технички раководител: Никола ИГНОВ
Тон: Лазо ТЕОВ
Светло: Марјан ТОДОРОВСКИ
Гардероба : Јулија АНГЕЛОВСКА
Реквизитер: Спасе ПЕТРУШЕВ
Сценска техника: Игор ГАВРИЛОВ, Дејан КРСТЕВСКИ, Јовица СТАМЕНОВСКИ, Ѓоре ПАВЛОВ, Никола ПАУНОВСКИ, Хишам ЛАТИФОВ