СИНДРОМ ЧЕРНОДРИНСКИ

Продукција: Театар Нова сцена, Скопје

Автор: Горан Стефановски

Режија: Дејан Дамјановски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА МЛАД АКТЕР „ТРАЈКО ЧОРЕВСКИ“ на Актерскиот ансамбл на претставата Синдром Чернодрински, Нова.