СИЛВИЈА

Продукција: НУЦК „Трајко Прокопиев“ - Театар Куманово

Автор: Алберт Рамсдел ГУРНЕЈ

Режија: Драгана МИЛОШЕВСКА

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 14.06.2011

Автор: Алберт Рамсдел ГУРНЕЈ
Драматург: Катерина МОМЕВА
Сценограф: Бојан МАНЕВСКИ
Костимограф: Мери ГЕОРГИЕВСКА-ЈОВАНОВСКА, Бојан МАНЕВСКИ
Кореограф: Васил ЗАФИРЧЕВ
Превод: Катерина МОМЕВА


Играат:
Ивица ДИМИТРИЈЕВИЌ
Кети ДОНЧЕВСКА-ИЛИЌ
Јасмина ВАСИЛЕВА
Горан ИЛИЌ