ШМЕКЕРОТ СО КАПА

Продукција: УЛТРА и НУЦК „Трајко Прокопиев“ - Куманово

Автор: Стивен АДЛИ ГУИРТУС

Режија: Ќазмедин НУРЕДИНИ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 13.06.2017

Асистент на режија: Енвер ХАЛИМИ


Играат:
Илбер МУРТЕЗИ
Александра ПЕШЕВСКА
Астдрен СЕЛИМИ
Сања РУСЕВСКА
Шкелќим ИСЛАМИ


Организатор: Јакуп ЈАКУПИ
Пуштање на титри: Сефедин ШАБАНИ
Сценски работник: Јовица НИКОЛОВСКИ
Тон мајстор: Антонио ПЕШЕВСКИ
Светло мајстор: Звонимир МИРЧЕВСКИ