ШЕКСПИРИЈАДА

Продукција: Универзитет за аудиовизуелни уметности ЕФТА – Скопје

Автор: -

Режија: -

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 09.06.2023

Испит по актерска игра 5 – класа по актерска игра на: проф. Дејан Пројковски, асистент Андреј Цветановски, демонстратор Марија Петреска


Играат:
Андреј Лалчевски
Кристина Гиева
Томе Станковски
Никола Јанев
Ванеса Тримчевска
Матеј Стојковски
Кристијан Саздовски
Марија Баркова
Никица Јанковски
Харис Салкоски
Марија Кондовска