ШАХ-МАТ, ЉУБОВ МОЈА

Продукција: Факултет за драмски уметности - Скопје

Автор: Мила ЈОВАНОВИЌ

Режија: Ивана АНГЕЛОВСКА

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 08.06.2014

Краток драмски текст на Мила ЈОВАНОВИЌ студент по драматургија во класата на вонреден проф. Маја СТЕВАНОВИЌ