СЕРДАРОТ ЗАСЕКОГАШ ЉУБОВ

Продукција: Копродукција: Културен центар „СКРБ И УТЕХА“ и Народен театар - Велес

Автор: според Григор ПРЛИЧЕВ и Тихомир СТОЈАНОСКИ

Режија: Тихомир СТОЈАНОСКИ

Претставата се одигра на сцената на Црква "Св. Никола" - Варош на 07.06.2008