СЕКСУАЛНИТЕ НЕВРОЗИ НА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ

Продукција: НУЦК „Антон Панов“ - Народен театар – Струмица

Автор: Лукас БЕРФУС

Режија: Александра КАРДАЛЕВСКА

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 05.06.2012

Сценографија: Кољо ЧЕРКЕЗОВ
Костимографија: Ванчо ВАСИЛЕВ


Играат:
Дора: Соња СТАМБОЛЏИОСКА
Мајката на Дора: Марина ПОП ПАНКОВА
Таткото на Дора: Стојан ВЕЛКОВ
Шефот на Дора: Ванчо ВАСИЛЕВ
Докторот на Дора: Ванчо КРСТЕВСКИ
Мајката на шефот: Тинче РИСТЕСКА
Финиот господин: Кољо ЧЕРКЕЗОВ