СЕДУМТЕМИНА

Продукција: Народен театар, Штип

Автор: Вилис Хол

Режија: Георги Трајанов

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА СЦЕНОГРАФИЈА на Драган Биков,
  2. НАГРАДА ЗА МЛАД АКТЕР „ТРАЈКО ЧОРЕВСКИ“ на Лазар Атанасов.