РЕЗЕРВИСТ

Продукција: Народен театар „Војдан Чернодрински“, Прилеп

Автор: Александар Ривермал

Режија: Димитар Христов

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Методија Петковски за улогата Амеде,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Живка Лабетиќ за улогата Еченија Бутон.