РАСКОЛ

Продукција: Народен театар, Куманово

Автор: Владимир Плавевски

Режија: Бранко Брезовец

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Драгиша Димитријевски за улогата Професорот.