ПТИЦИ БЕЗ ЈАТО

Продукција: Народен театар, Куманово

Автор: Душко Роксандиќ

Режија: Ацо Ѓорчев

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Анастас Миса.