ПРИКАЗНА ЗА РОНАЛД КЛОВНОТ ОД Mc Donald’s

Продукција: Народен театар - Куманово

Автор: Родриго ГАРСИЈА

Режија: Софија РИСТЕВСКА

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 08.06.2008