ПРЕТСТАВАТА НА ХАМЛЕТ ВО СЕЛО МРДУША ДОЛНА, ОПШТИНА БЛАТУША

Продукција: Народен театар „Војдан Чернодрински“, Прилеп

Автор: Иво Брешан

Режија: Благоја Дамески

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Цане Настоски за улогата Миле Пуљиз,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Лилјана Смоквоска за улогата Анѓа.