ПРЕЧИСТУВАЊЕ

Продукција: Народен театар „Јордан Хаџи Константинов – Џинот“, Велес

Автор: Сашко Насев

Режија: Златко Славенски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Младен Крстевски за улогата Склавин.