ПОЗИТИВНО МИСЛЕЊЕ

Продукција: Неформална група „Позитивно мислење” и Универзална сала, Скопје

Автор: Сашко Насев

Режија: Димитар Станкоски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Јелена Жугиќ за улогата Ида,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Рефет Абази за улогата Цане.