ПОСТАРИОТ СИН

Продукција: Народен театар, Штип

Автор: Александар Вампилов

Режија: Душко Наумовски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Методија Басаровски за улогата Васењка.