ПОСЛЕДНИТЕ СЕЛАНИ

Продукција: Народен театар, Битола

Автор: Петре М. Андреевски—Бранко Ставрев

Режија: Бранко Ставрев

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА ДИЗАЈН НА ПРОПАГАНДЕН МАТЕРИЈАЛ на Сашо и Валентин Светозарев,
  2. НАГРАДА ЗА СЦЕНСКА АДАПТАЦИЈА на Бранко Ставрев.