ПОСЛЕДНИОТ МАЖ ПОСЛЕДНАТА ЖЕНА

Продукција: Копродукција: Театар „Ефемерид“ - Роан, Р.Франција и Театарска група „Планета“ - Скопје

Автор: Јордан ПЛЕВНЕШ

Режија: Димитар СТАНКОСКИ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 09.06.2005

Музика: Венко СЕРАФИМОВ


Играат:
Васил ЗАФИРЧЕВ
Сашка ДИМИТРОВСКА
Арно ФЕФЕР
Жоан ТИБО