ПОСЛЕДНАТА НОЌ

Продукција: НУ Народен театар – Битола

Автор: Ингмар ВИЛКВИСТ

Режија: Андреј ЦВЕТАНОВСКИ

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 11.06.2016

Превод: Ана СВЕТОЗАРОВ
Сцена: Сергеј СВЕТОЗАРЕВ
Костими: Марта ДОЈЧИНОВСКА
Музика: Димитар АНДОНОВСКИ
Дизајн на светло: Димче САПСЕВСКИ
Дизајн на тон: Александар ДИМОВСКИ


Играат:
Соња МИХАЈЛОВА
Марјан ЃОРЃИЕВСКИ


Инспициент: Мирко ЛАЗАРЕВСКИ