ПОСЕТА НА СТАРАТА ДАМА

Продукција: Македонски народен театар, Скопје

Автор: Фридрих Диренмат

Режија: Бранко Ставрев

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА ЕПИЗОДНА УЛОГА „ДИМЧЕ ТРАЈКОВСКИ“ на Владимир Светиев за улогата Професорот.