ПОЛИТИЧКО ВЕНЧАВАЊЕ

Продукција: Народен театар, Штип

Автор: Фадил Хаџиќ

Режија: Георги Трајанов

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Елица Кирова за улогата Госпоѓа Јаниќ.