ПОГЛЕД ОД МОСТОТ

Продукција: Театар на народностите — Албанска драма, Скопје

Автор: Артур Милер

Режија: Сефо Красниќи

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА МЛАД АКТЕР „ТРАЈКО ЧОРЕВСКИ“ на Фета Мехмети за улогата Родолфо,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Исмаил Рама за улогата Еди.