ПОБЛИСКУ

Продукција: Факултет за драмски уметности - Скопје

Автор: Патрик МАРБЕР

Режија: Милош Б. АНДОНОВСКИ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 16.06.2015

Кореограф: Симона СПИРОВСКА

Дипломска претстава по театарска режија на Милош Б. АНДОНОВСКИ во класата на вонр. проф. м-р Златко СЛАВЕНСКИ и асс. м-р Куштрим БЕКТЕШИ


Играат:
Долорес ПОПОВИЌ
Христијан ПОП СИМОНОВ
Кристина ЛЕЛОВАЦ
Ѓорѓи НЕШКОСКИ