ПЛЕЈ БЕКЕТ

Продукција: ЕСРА - Скопје

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 07.06.2010

Дипломска претстава на студентите по актерска игра при ЕСРА – Скопје во класата на Ѓорѓи ЈОЛЕВСКИ