ПИЛИКАТНИК

Продукција: Народен театар „Антон Панов“ Струмица

Автор: Антон Панов

Режија: Бранко Ставрев

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА ДИЗАЈН НА ПРОПАГАНДЕН МАТЕРИЈАЛ,
  2. НАГРАДА ЗА ЕПИЗОДНА УЛОГА „ДИМЧЕ ТРАЈКОВСКИ“ на Бранко Бенинов.