ПЕАНИ

Продукција: Културен Центар „Скрб и утеха – Тиха“

Автор: Тихомир СТОЈАНОВСКИ и други автори

Режија: Страшко МИЛОШЕВСКИ

Претставата се одигра на сцената на Црква "Св. Никола" - Варош на 07.06.2012