ПАТУВАЧКИОТ ТЕАТАР НА ШОПАЛОВИЌ

Продукција: Народен театар, Куманово

Автор: Љубомир Симовиќ

Режија: Душан Наумовски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Живко Пешевски за улогата Благое Бабиќ.