ПАТОТ

Продукција: Културен Центар „Скрб и утеха – Тиха“

Автор: Тихомир СТОЈАНОВСКИ

Режија: Тихомир СТОЈАНОВСКИ

Претставата се одигра на сцената на Црква "Св. Никола" - Варош на 10.06.2017

Музика: Јане ПЕНОВ
Костими: Љубиша САВЕСКИ
Сценографија: Костадин ШТРАНКОВ


Играат:
Страшко МИЛОШЕВСКИ,
Тихомир СТОЈАНОВСКИ,
Хор од Сандански, Пиринска Македонија