ПАСКВЕЛИЈА

Продукција: Народен театар, Куманово

Автор: Живко Чинго – Љубиша Георгиевски

Режија: Димитар Станкоски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Душко Ѓеорѓиоски за улогата Фром.