ПАРТИЈА РЕМИ

Продукција: НУ Драмски театар – Скопје

Автор: Доналд Ли КОБУРН

Режија: Виолета ЏОЛЕВА

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 12.06.2018

Костимографија: Лидија ГЕОРГИЕВА
Сценографија: Доротеа ЃОРЃИЕВСКА
Избор на музика: Виолета ЏОЛЕВА


Играат:
Велер Мартин: Ѓокица ЛУКАРЕВСКИ
Фонсија Дорси: Маја ВЕЉКОВИЌ ПАНОВСКА


Инспициент: Жарко НАМИЧЕВ
Суфлер: Даница ИЛИЕВА
Светло – мајстор: Дејан БЛАЖЕВСКИ
Тон – мајстор: Чедомир МЛАДЕНОВСКИ