ПАРИТЕ СЕ ОТЕПУВАЧКА

Продукција: НУЦК „Ацо Шопов“ - Театар Штип

Автор: Ристо КРЛЕ

Режија: Александар ИВАНОВСКИ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 04.06.2012

Адаптација: Александар ИВАНОВСКИ
Дизајн: Александар ИВАНОВСКИ


Играат:
Валентина ЃОРГИЕВСКА
Виктор АРЕВ
Ангелка АРСОВА
Миле ВРАТЕОВСКИ
Кристина АТАНАСОВА – АРСОВА
Милорад АНГЕЛОВ
Сања АРСОВСКА


Суфлер – инспициент: Лидија РОГОЖАРЕВА
Тон мајстор: Мијалче КОЦЕВ
Светло мајстор: Методи САЗДОВ